maanantai 13. elokuuta 2012

IHANA talo!

Kävin katsomassa myynnissä olevaa taloa, joka osoittautui kerrassaan ihanaksi ja oikein sopivaksi Synnytyssylin käyttöä ajatellen, mutta aikamoiseksi remonttityömaaksi! Takapihan puutarha oli iso ja niiiin idyllinen omenapuineen kaikkineen!! Haaveissa jo tein Synnytyssylin omaa omenahilloa jota tarjoaisin asiakkaille aamiaiseksi vauvan syntymän jälkeen. Katso linkki tästä: Ihana talo
Talossa pitäisi uusia keittiö ja yläkerran kylppäri sekä tehdä kauttaaltaan pintaremontti. Lisäksi oli muitakin 'pikku'asioita kuten esim. sokkelin pinnoitus ja erillisen saunan rakennus. Löytyisikö vapaaehtoisia remonttiavuksi???

2 kommenttia:

  1. Minä tuun avuksi tekemään mitä vain - vaikka sokkelin pinnoitus ja saunan rakennus ei vahvimpia alueita olekaan, niin ainahan jotain osaa tehdä. Milloin vain! Ihanaa Piia ihanaa, jään odottamaan miten tilanteet etenee ja ihan oikeasti "kätilö käytettävissä" milloi vain.
    Huikeaa jo nyt!

    yt. Viivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos Viivi! Katsotaan miten tää proggis etenee... :) Kunhan saan tuon liiketoimarin valmiiksi niin sitten on rahoituksen vuoro!

    VastaaPoista