lauantai 29. syyskuuta 2012

Hitaasti hyvä tulee!

Olen viimeaikoina saanut muistutuksia siitä, että hitaasti hyvä tulee! Tunnistan itsessäni SUUREN kärsimättömyyden asioiden hitaalle etemiselle. Haluaisin, että SynnytysSyli olisi pystyssä ja toiminnassa NYT HETI, eikä vasta hetken päästä! Yritän muistuttaa itselleni joka päivä, että asioilla on tapana järjestyä ihan itsestään sitten kun on niiden aika. SynnytysSylin aika ei ehkä sittenkään ole nyt heti - mutta ehkä jo heti huomenna! ;)

Hitaudesta puheenollen, pohdin tänään erityisesti sitä, että miten saisi sairaalan kätilöille ja lääkäreille tiedon ja erityisesti taidon napanuoran hitaammasta käsittelystä vauvan syntymän jälkeen! Törmään doulan työssäni JATKUVASTI siihen, että napanuora puristetaan kiinni lähes välittömästi vauvan synnyttyä ja aiheutetaan näin todellisia vaaratilanteita, joita sitten vauvojen tehohoidossa paikkaillaan.  Aivan päätön itseään ruokkiva kierre! Asiasta on olemassa myös tutkimustietoa:  ks. esim. tästä.

Päivitys Sylin etenemisestä: Finveralta soittivat eilen ja kertoivat, että valitettavasti Finvera ei myönnä lainaa silloin kun yrityksen paikkana on yrittäjän koti. Ja tämä on kuulemma sellainen periaatepäätös josta ei jousteta. Että näin. Ja eikun pankkiin!

Tämän kerran voimahokema: 
Yhteyteni on voimakas.
(Voimakirja by Niina-Matilda Kuusisto) 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti